KWALITATIEVE SPRINGPAARDEN

GEZOND EN GOED OPGELEID

Volledige service voor het
vinden van uw droompaard.

  • Aankoopbegeleiding van kwalitatieve springpaarden
  • Opleiden van uw springpaard
  • Uitbrengen op wedstrijden
  • Verkopen van uw springpaard

PAARDEN TE KOOP

U kunt bij Dutch Horse Center terecht voor de aankoop (begeleiding) en verkoop van kwalitatieve springpaarden. Zie hier een selectie van onze paarden.

Iljalita (Van Gogh x Quasimodo Z), Merrie

Luxe 7-jarige elite-merrie uit de prestatierijke Bryolieta stam. Vriendelijke merrie met veel vermogen, kwaliteit en voorzichtigheid (1.20 m). Het paard laat met de juiste ruiter, veel potentie zien voor het hogere werk.
  • €25.000 tot €50.000

Camaxima (Camax L x Dinard L), merrie

Zeer goed gemanierde merrie die veel vertrouwen geeft in zowel omgang als rijden. Camaxima is een paard met een ideaal karakter. Ze is een zeer heldere denker en is kalm aangelegd. Wel een heel fanatiek paard in de wedstrijdring en gaat tot het uiterste voor haar ruiter.
  • 1,72

Kaijalita (Arezzo VDL x Quasimodo Z), mare

Een sensibele merrie met zeer sterke gebalanceerde gangen, voornamelijk haar galop is heel sterk. Heeft een goede basisopleiding en is klaar voor de 5-jarigen competities op 1.20m.
  • 1,72

Hoogtepunten van 2021

28/12/2021
Hartelijk welkom op de website van Dutch Horse Center. We willen je graag meenemen in een kleine terugblik op het jaar 2021. Want ondanks een ongewone tijd mede door het corona virus, hebben we een bijzonder jaar gehad, prachtige momenten mogen meemaken en ontzettend veel geleerd.  Het jaar startte helaas niet zo voorspoedig, Hyke moest …

Dutch Horse Center is een familiebedrijf waar de passie en liefde voor paarden dagelijks voorop staat. Met ruime ervaring in de paardensport, in allerlei disciplines, hebben we ons de afgelopen 10 jaar volledig toegelegd op de springsport. Waarin al vele overwinningen zijn behaald, zowel nationaal als internationaal, tot een niveau van 1,45 mtr.

Loop jouw droompaard niet mis, ontvang ons aanbod en laatste nieuws via e-mail.

Receive updates on new horses and our latest news.